Klanttevredenheid
9
4 tune fairytales

Wil je 4 tune fairytales boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 4 tune fairytales voor een evenement.

Biografie 4 tune fairytales

Al enige tijd is de muziek uit de jaren ’90 weer helemaal terug. Diverse dance-acts uit die periode zijn weer te boeken en vele 90’s-feesten staan gepland.
De Happy Hardcore was echt de meest populaire stroming en wordt door de jeugd van nu opnieuw gewaardeerd. Eén van de hitsensaties van toen waren de 4 Tune Fairytales.

4 Tune Fairytales boeken

Met hits als “My Little Fantasy” en “Take Me 2 Wonderland” stonden zij op alle grote podia. Na een reünie-optreden op de Rainbow Rave zijn ze, in de originele samenstelling!, nu weer te boeken. Zangeres Lilian maakt er met haar MC en 2 dansers weer een spectaculaire show van!

Boekingen 4 Tune Fairytales

4 Tune Fairytales is een Nederlandse Happy Hardcore-act.  De groep bestaat uit zangeres Lilian van Sonsbeek, Tricky Ricky en Patrick Bakker. De band staat op het festival Mysteryland in Eindhoven. De single My Little Fantasy behaalde de 17e plaats in de Nederlandse Top 40, de twee volgende singles kwamen niet verder dan de Tipparade.

4 tune fairytales boeken doe je bij Viking Entertainment!

4 Tune Fairytales boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

4 tune fairytales boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
4 tune fairytales
4 tune fairytales
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095