Klanttevredenheid
9
2 Fabiola

Wil je 2 Fabiola boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 2 Fabiola voor een evenement.

Biografie 2 Fabiola

Midden jaren ’90 zorgde de Belgische Dance-formatie ‘2 Fabiola’ dat ze een plek kregen in de Europese hitlijsten en discotheken. Terwijl ‘Play This Song’ wekenlang de dansvloer domineerde stond ‘Lift You Up’ 5 weken op nummer 1 in de ULTRATOP. Daarna volgde het ene succes na het andere. 

2 Fabiola boeken

Patje verhuisde naar het Party-Island Ibiza , en hield even een break in zijn schitterende muzikale carriere. De start van de nieuwe ‘2 Fabiola’ ging gepaard met een enorme media-hype rond de 90’s. De ‘I love the 90’s’ party in Hasselt was een absoluut hoogtepunt met 25.000 feestgangers. Samen met 2 nieuwe vocalisten ging Patje terug on TOUR met ‘2Fabiola’ in Belgie & Nederland. 

Boekingen 2 Fabiola

Ook  was er de onvergetelijke Libanon-Show. De zomer bracht ook de eerste radio-hit “Push It Up” voor 2Fab. Twee jaar lang bouwde de groep terug een geweldige Stage-reputatie op, met bijna 200 optredens !

2 Fabiola boeken doe je bij Viking Entertainment!

2 Fabiola boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

2 Fabiola boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
2 Fabiola
2 Fabiola
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095