Kensington speelt grootste show ooit

Kensington Ziggo

Kensington staat woensdagavond in een uitverkocht Ziggo Dome. Het is de eerste van twee shows die de mannen in de Amsterdamse concerthal geven.  

Kensington vertelde voorafgaand aan het concert aan RTL Boulevard dat dit hun allergrootste show tot nu is. "En dan bedoel ik niet alleen qua zaal, maar ook echt de allergrootste show", aldus drummer Nils Vanderberg. Zanger en gitarist Eloi Youssef bekende eerlijk dat hij behoorlijk zenuwachtig was. "Ik heb vannacht helemaal niet geslapen. Ik was echt helemaal van slag." 

Eerder deze week kondigde de Utrechtse band aan volgend jaar weer twee concerten in de Ziggo Dome te geven. "Er zijn veel mensen die dit jaar naast de kaartjes hebben gegrepen. Die mensen willen we nog een kans geven", zei bandlid Casper Starreveld. Nils  voegt daar nog aan toe dat de shows volgend jaar ook een goede reden is voor een nieuwe plaat. "Die moet er volgend jaar natuurlijk ook komen", zegt hij lachend. "Het is geen belofte, maar we hebben zo wel een soort deadline."

De mannen vertellen Boulevard overigens ook dat ze de beveiliging voor de shows na de aanslagen in Parijs hebben opgeschroefd. "Qua beveiliging hebben we echt maximale gedaan wat mogelijk was. We hebben het zo veel mogelijk opgeschaald en er zijn allerlei extra maatregelen genomen", zegt Casper.

ANP

Meer informatie Kensington

Kensington boeken

naar overzicht van alle berichten