Wir Sind SPITZE

Wir Sind SPITZE

Prijs v.a. € 3.495,- excl. BTW

  • Woenderbaar Boeken
  • PPM Band Boeken
  • Fragment Boeken
  • Party Criminals Boeken

Wir Sind SPITZE

Energiek, verrassend en enig in zijn soort! Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in de shaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! cocktail! Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken waardoor geen enkel optreden hetzelfde is! Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!

Wir sind SPITZE! – Komm`s  einfach Mitmachen!

Wir sind Spitze boeken – Bärenstark

Wir sind SPITZE heeft in december 2015 hun eerste Duitstalige album uitgebracht genaamd, Bärenstark. 16 titels en meer dan 10 zijn eigen nummers. Het album bestaat uit veel verschillende muziekstijlen zoals moderne polka’s en gevoelige ballads. Bekijk hier de persfoto van Wir sind SPITZE.

Wir sind Spitze boeken – Exclusief bij Viking Entertainment

Wir sind SPITZE boeken? Dat doe je exclusief bij Viking Entertainment. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Kijk ook eens op een van onze social media kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. FacebookTwitterYoutubeInstagram.