Wir Sind SPITZE boeken

Wir Sind SPITZE boeken

Prijs v.a. € 2.995,- excl. BTW

  • Party Criminals Boeken
  • Woenderbaar Boeken
  • Fragment Boeken
  • PPM Band Boeken

Wir Sind SPITZE boeken

Wir sind SPITZE boeken, is gegarandeerd een gezellig feest! Het begon allemaal tussen de Zuid-Limburgse heuvels. In 2008 besloten Jos, Peter, Erik, Dominique en Maurice een nieuwe band op te richten die niet zomaar wat live muziek zouden spelen. Ze bedachten een unieke mix van dance, schlager, volksmuziek en top 40. Zo werd een nieuwe liveband geboren. De populariteit van de vijf mannen groeide snel en steeds meer mensen merkte hun onvervalste vorm van entertainment en hun waanzinnige show op. Door hun allround muzikaliteit en hun ‘fingerspitzegefühl’ kan Wir sind SPITZE perfect op het publiek inspelen. Ze voelen precies aan wat ze willen horen en daardoor is elk optreden anders. Door Wir sind SPITZE te boeken, haal je een heuse powerband uit het zuiden in huis. Ze zijn uniek, verrassend, een tikkeltje eigenwijs en ze hebben energie. De vijf Limburgse mannen spelen met groot plezier en dat spat van elk optreden af. Ben je benieuwd hoe zo’n optreden eruit ziet? Klik dan hier voor video’s van Wir sind SPITZE. Het publiek wordt meegezogen met de grappige acts die met een sneltrein vaart worden afgewisseld door verbluffende mash-ups van bekende (Duitstalige) hits. De succesformule van Wir sind SPITZE is niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen jaar stonden ze op het Schlagerfest van niemand minder dan Geer en Goor. Het was lachen, gieren, brullen! Daarnaast zamelde Wir sind SPITZE geld in voor Serious Request door benefit optredens te geven. Onze oosterburen hebben de band ook ontdekt. Na een aantal succesvolle singles en de bekendste hit, Hey Rosi!, hebben de mannen het eerste Duitstalige album uitgebracht waardoor ze steeds vaker over de grens te vinden zijn! Wir sind SPITZE! – Komm`s einfach Mitmachen!

Wir sind Spitze boeken – Bärenstark

Wir sind SPITZE heeft in december 2015 hun eerste Duitstalige album uitgebracht genaamd, Bärenstark. 16 titels en meer dan 10 zijn eigen nummers. Het album bestaat uit veel verschillende muziekstijlen zoals moderne polka’s en gevoelige ballads. Bekijk hier de persfoto van Wir sind SPITZE.

Wir sind Spitze boeken – Exclusief bij Viking Entertainment

Wir sind SPITZE boeken? Dat doe je exclusief bij Viking Entertainment. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Kijk ook eens op een van onze social media kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. FacebookTwitterYoutubeInstagram.