Vegas boeken

Vegas boeken

Prijs v.a. € 2.995,- excl. BTW

  • Mood boeken
  • Noah Boeken
  • PPM Band Boeken
  • MmoozZ Boeken

Vegas boeken

Vegas boeken voor een tentfeest, bedrijfsfeest, kermis, kroeg? Dit is allemaal mogelijk met deze gave band. Hoe is deze band ontstaan? Waarschijnlijk is het ontstaan in de kleedkamer van “Soldaat van Oranje”. Een aantal top muzikanten hebben daar het idee bedacht om de beste coverband van Limburg te willen zijn. “En als we dan toch bezig zijn kunnen we ook wel gaan voor één van de beste coverbands van Nederland”, aldus Jolle Mooren. We kunnen zeker zeggen dat deze weg met veel plezier en enthousiasme is ingeslagen. Deze band bestaat met bandleden met enorm veel ervaring met aangevuld nieuwe gezicht met een groot talent. Ze zijn klaar voor de podia van dancings, feesttenten en events. Zanger Kera Frankel kan leunen op een zeer succesvolle deelname aan The Voice of Holland in 2014, waar hij Nederland deed verbazen met zijn vertolking van “Locked Out of Heaven”. Kera heeft een fantastische uitstraling op het podium en zal met zijn geweldige charme de harten van het publiek zeer zeker veroveren.. Kera wordt aangevuld met een mooie zangeres Annika van Bruggen. Naast Vegas is Annika ook te vinden in de Motown Marbles. Laatst heeft zij met haar groep door China getourd. Daarnaast was Annika ook jarenlang de lead zangeres van NOAH. Ze heeft dus de nodige ervaring opgedaan. Alle podia is wel voorbij gekomen. De band wordt verder aangevuld met Guido (gitarist), Drummer Martin Frösch, Shelton Telesford als toetseman en op de bass hebben we Jolle Mooren. Zij waren ook diegene die het initiatief hebben genomen om VEGAS de wereld in te blazen. Zij speelden onder andere bij verschillende bekende musicals: Jeans, Soldaat van Oranje en Fame. Met een afgeronde conservatorium opleiding staan zij klaar om met VEGAS het land te veroveren. VEGAS is te omschrijven als een totale multi-mediale-music-experience. VEGAS danst, boeit, ervaart en vooral: gives you everything!

Vegas boeken - exclusief bij Viking Entertainment

Vegas wordt exclusief vertegenwoordigt door Viking Entertainment. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden om Vegas te boeken. Volg de band ook op de volgende Social Media kanalen: Facebook, Youtube, Instagram

Vegas boeken - partners Viking Entertainment

Viking Entertainment is het juiste kantoor om Vegas te boeken voor je event. Viking Entertainment heeft naast een groot aanbod aan entertainment een exclusief partnership met verschillende kantoren. Bekijk hier een kijkje op hun websites: Your Agency, Live & Booking, BuroNL.