Trigger boeken

Trigger boeken

Prijs v.a. € 2.395,- excl. BTW

  • PPM Band Boeken
  • Da Vinci Boeken
  • Noah Boeken
  • MmoozZ Boeken

Trigger boeken

Trigger boeken? Dat kan voor iedere gelegenheid. Geen een feest is hetzelfde en verdient daarom het juiste entertainment. Trigger heeft een bak ervaring en is voorzien van een enorm repertoire. Anouk – Girl, Daft Punk – Get Lucky, U2 – With or without you, Toto – I will remember, Frans Duijts – Jij denkt maar dat je alles mag van mij. Dit is maar een hele kleine greep uit de nummers die Trigger speelt. Regelmatig wordt het repertoire aangepast en aangevuld. De coverband bestaat uit vier mannen die allemaal zingen. Zanger Charles, bassist Erik, gitarist Maarten en drummer Rogier. Trigger boeken is dé coverband voor je evenement. Omdat ieder feest uniek is, past Trigger zijn show daarop aan. Er zijn drie shows beschikbaar, maar maatwerk is voor Trigger ook geen probleem. Trigger Openbaar is geschikt voor bedrijfsfeesten, feesttenten, pleinfeesten, dancings enz. Trigger Privé, de naam zegt het al een beetje, is voor bijvoorbeeld bruiloften, jubilea en andere privéfeesten. Een wat bescheidere show dan Trigger Openbaar en waar natuurlijk rekening gehouden wordt met de wensen van de opdrachtgever. Trigger XS is de nieuwste show van de coverband. Hierdoor is Trigger ook geschikt voor kleinere feesten met een kleiner budget en een kleinere locatie. Hetzelfde repertoire wordt op een semi akoestische manier gebracht. De scheurende gitaren zijn vervangen door de akoestische versies en het keyboard door een echte piano. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de video’s van Trigger. Trigger boeken, doe je dus voor elke gelegenheid. De positieve reacties stromen binnen voor de mannen van band. ‘Super bedankt voor het verzorgen van een topfeest. Jullie waren echt geweldig, voor ieder wat wils!’ – Peter en Mirije. ‘Het was een groot succes! Zijn jullie er volgend jaar weer bij?’ – Pim.

Trigger boeken - Het beste licht en geluid

Als je Trigger boekt kun je de laatsten technieken op het gebied van licht en geluid verwachten. De shows van Trigger zijn altijd uit te breiden met extra’s zoals een LEDwall en/of DJ. Trigger past altijd het licht en geluid aan, aan de gelegenheid. Bekijk hier de foto’s van Trigger.

Trigger boeken – Exclusief bij Viking Entertainment

Trigger boeken doe je exclusief bij Viking Entertainment. Ben je helemaal overtuigd na het zien van de foto’s en video’s van Trigger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met vragen over de band, beschikbaarheid en/of prijs.