Steam boeken

Steam boeken

Prijs v.a. € 2.225,- excl. BTW

  • Crystal Dream Boeken

Steam boeken

Door STEAM te boeken, krijg je vijf stoere rock chicks op je evenement. Geen avond is hetzelfde met de meiden van deze krachtige band. De show van STEAM is waanzinnig en daar zorgt de geweldige setting wel voor. Vanaf de eerste minuut imponeren ze het publiek met hun vernieuwde stijl.

De leading ladies van STEAM gaan bij elk optreden vol gas. Ze zijn stomend, ze zijn dampend, ze zijn STEAM! Bekijk hier de foto's van STEAM. Wat je op een avond met de powervrouwen kan verwachten is het volgende: een fantastische show vol steamy hits die in een nieuw jasje zijn gegoten. In een razend tempo komen de hit songs voorbij. Een tikkeltje eigenwijs, maar bovenal indrukwekkend. De vijf bloedmooie vrouwen weten het publiek voor zich te winnen door hun charmes op het podium. STEAM is een allround band en voor iedere gelegenheid geschikt. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, tentfeest, festival of bruiloft. De vijf stoere vrouwen kunnen het allemaal! STEAM is uniek voor elk podium.

STEAM is te boeken bij Viking Entertainment. Viking Entertainment is een entertainmentbedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Heeswijk-Dinther. Daarnaast hebben we verschillende kantoren in Emmen, Enschede, Nijmegen en Nederweert. Viking Entertainment verzorgt entertainmentprogramma’s feesttenten, festivals, bedrijfsfeesten dancings, discotheken, televisieprogramma's, bruiloften en partijen in binnen –en buitenland. Viking Entertainment heeft jarenlang ervaring en een enorm uitgebreid netwerk in de entertainment industrie. Naast het verzorgen van boekingen en organisatie doen wij ook het management en de begeleiding van diverse bands en artiesten. Wil je op de hoogte blijven van bands, artiesten en evenementen van Viking Entertainment? Volg ons dan op onze social media kanalen: FacebookTwitterYoutubeInstagram.

Steam boeken – Exclusief bij Viking Entertainment

STEAM boeken? Dat doe je exclusief bij Viking Entertainment. Ben je klaar voor een stomend optreden van de rockchicks. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de band, beschikbaarheid en/of prijs.

Steam boeken – Partners van Viking Entertainment

Viking Entertainment werkt samen met verschillende exclusieve partners. Neem ook eens een keer een kijkje op hun sites om te kijken of er wat interessants tussen zit. Your Agency, Live & Booking en BuroNL.