LEV boeken

LEV boeken

Prijs v.a. € 1.895,- excl. BTW

  • Mood boeken
  • Fragment Boeken
  • Vegas boeken
  • Djeff Boeken

LEV boeken

LEV boeken, is de juiste keuze voor iedere gelegenheid. Of het nu een pleinfeest, tentfeest, club of kroeg is, LEV kan het allemaal! Sinds kort is de band weer terug in zijn originele bezetting. De afgelopen jaren is het wat rustig geweest rond de band, maar LEV is back in business. LEV is een (cover)band met een geheel eigen stijl en persoonlijkheid. Alle genres komen tijdens het optreden van de band voorbij, maar wel met een LEV-sausje erover heen. Tijdens het avondvullend programma worden muziek en humor gecombineerd. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de lachspieren getraind worden en er heel de avond wordt gedanst, gesprongen en gezongen. Door LEV te boeken, krijgt uw evenement meer muzikaliteit, meer interactie, meer plezier, meer beleving, meer energie, meer flexibiliteit, meer lol, meer waar voor je geld. De slogan van LEV is niet voor niets: ‘LEV is more!’. De rode draad door het optreden van de band is humor en wordt verzorgt door frontman Stefan van Roon. Met zijn improvisatie talent en zijn geestige wijze van podiumpresentatie zorgt hij ervoor dat hij het publiek voor zich wint. Bassist Chris Vingerhoets is zijn rechterhand. Samen met toetsenist Ruben den Brok, drummer Arthur Mols en gitarist Matthijs Gaspar maken de vijf mannen van ieder optreden een topfeest. Deze waanzinnige muzikanten zijn van alle markten thuis en zijn compleet op elkaar ingespeeld. Wilt u alvast weten hoe de mannen van de band eruit zien? Klik dan hier voor de foto’s van LEV. LEV boeken is het zeker waard en dat bewijzen ze telkens weer. De vele reacties op hun website en social media kanalen brengen elke keer weer een brede lach op de gezichten van LEV.

LEV boeken – LEV op de kaart

Doordat het de laatste paar jaar stil is geweest rondom LEV, is de band er helemaal klaar voor om LEV op de kaart te zetten. Met nieuwe nummers maar ook als coverband zal LEV elk feest omver blazen.

LEV – Exclusief bij Viking Entertainment

LEV boeken doet u exclusief bij Viking Entertainment. Bent u na het lezen enthousiast geworden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Iedereen helpt u graag met uw vragen.