Diss Nie Okay boeken

Diss Nie Okay boeken

Prijs v.a. € 2.995,- excl. BTW

  • Fragment Boeken
  • Weekend Warriors Boeken
  • The Euros Boeken
  • Party Criminals Boeken

Diss Nie Okay boeken

Diss Nie Okay boeken brengt een sensatie naar je feesttent. Hits van Katy Perry, Taylor Swift, Miley Cyrus: Diss Nie Okay bestaande uit zes gasten hebben deze muziek uitgekleedt tot de kern van de muziek. Voeg bij deze gasten een aantal baarden en een groeiend aantal plakplaatjes (tattoos) aan toe en je hebt de ideale band voor je event. Diss Nie Okay heeft bewezen dat zij zeker thuis horen op de grootste of grotere podia en festivals in Nederland. Laten we hier een aantal van opnoemen: Oerrock Festival, TT in Assen, Koningsdag op de Grote Markt Groningen. Ook heeft Diss Nie Okay opgetreden tijdens de Roadtrip van Sziget Festival in Budapest. Ook de radiostations bleven niet ongeschonden: 3FM en Radio538 ontvangt graag deze band in hun programma’s. Mocht je denken dat deze band te groot is voor je event. Geen zorgen ook is de uitermate geschikt voor bijvoorbeeld dorpsfeesten, studentenfeesten, kroegen enzovoort. 2016 is het jaar met een nieuwe start voor de band. Een nieuwe show met een nieuwe zanger staat garant voor een gezellige en feestelijke avond. In de show komt duidelijk de Diss Nie Okay sound naar voren en het publiek zal los gaan op de herkenbare elemenenten van de mzuiek. Bij deze jongens draait het om de puurheid. Ze zijn geloofwaardig omdat ze bij zichzelf blijven. De tenten of daken wordt elke keer op eigen kracht omver geblazen. Zowel klassiekers als de laatste hits komen voorbij in een paar uur durende show. Ze zijn een mooie afwisseling in het coverbandcircuit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het boeken van Diss Nie Okay. Onze 25 medewerkers staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden die betrekking hebben op het boeken van Diss Nie Okay.

Diss Nie Okay boeken - Promovideo

Diss Nie Okay boeken maar twijfel je nog een beetje? Bekijk dan hier de te gekke promovideo van Diss Nie Okay. Zeker weten dat je nu overstag bent gegaan. Neem vrijblijvend contact op voor de boekingsmogelijkheden.

Diss Nie Okay boeken - Exclusief bij Viking Entertainment

Diss Nie Okay is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Alle boekingsaanvragen wordt door Viking Entertainment verwerkt. Dit betekent dat Viking Entertainment altijd de juiste inzicht heeft in de agenda van Diss Nie Okay. Kijk anders ook eens op onze Social Media kanalen om de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties. FacebookTwitterYoutubeInstagram.