Da Vinci boeken

Da Vinci boeken

Prijs v.a. € 1.995,- excl. BTW

  • JetSet Boeken
  • Broadway Boeken

Da Vinci boeken

Da Vinci boeken? De naam van de band zegt het al, Da Vinci levert meesterwerk. De coverband, bestaande uit 4 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, staat al jarenlang op het podium en weet precies hoe ze een evenement, bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest in moeten kleuren met muzikale hoogtepunten. Bekijk hier de foto's van Da Vinci. Ze zorgen voor stemming en doordat ze het zelf zo naar hun zin hebben, heeft het publiek dat ook. Het repertoire wordt perfect afgestemd op het desbetreffende feest; dance, disco, pop, rock, classics, latin, trance, Nederlandstalig, happy hardcore en een akoestische set. Da Vinci heeft ze allemaal paraat. De band neemt je mee naar de jaren ’70, ’80, ’90 en laat je uiteraard genieten van de hits die momenteel de top 40 bestormen. Aangevuld met een gezonde dosis muzikale humor en veel interactie met het publiek, zal Da Vinci jou en je gasten een top avond bezorgen. Met hun flexibele houding, muzikaliteit en enthousiasme hebben ze al heel wat feesttenten op z’n kop gezet. Kortom, een 6-mans band met een perfecte geluidsinstallatie, een mooie lichtshow en een strakke podiumafwerking, is Da Vinci meer dan de moeite waard. Bekijk hier de video's van Da Vinci. Da Vinci is een coverband met tal van mogelijkheden, de bandleden zijn stuk voor stuk mega enthousiast en dat stralen ze ook uit op het podium. Ze houden van een feestje, en ze houden er al helemaal van om dat feest zelf te maken. Eerst rustig opbouwend beginnen om vervolgens het dak eraf te laten gaan op de kermis/bruiloft/personeelsfeest of het evenement waar ze die avond op de bühne staan. Het publiek geniet van veel bekende hits en meezingen is zeker niet verboden. Met Da Vinci zul je je geen moment vervelen..! Nieuwsgierig? Komt gerust een langs bij een van onze optredens!

Da Vinci boeken – voor ieder wat wils

Wil jij da Vinci boeken voor jouw feest(je)? Da Vinci zorgt voor een doeltreffend, afwisselend en gezellig repertoire waar zowel de gast, de genodigde, de opdrachtgever en zelfs de voorbijganger blij van wordt! Succes gegarandeerd! Da Vinci boeken en het feest van dichtbij meemaken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Da Vinci boeken – exclusief bij Viking Entertainment

Wil jij een feestje meemaken met Da Vinci? Dat kan! Da Vinci is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Meer informatie over Da Vinci of Da Vinci boeken? Neem hier vrijblijvend contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.