Hike

Hike

Prijs v.a. € 2.975,- excl. BTW

  • Straight on Stage
  • STARSTRUCK
  • Fragment Boeken
  • De Coronas Boeken

Hike

Een aantal hoogtepunten 15 jaar HIKE:

- 2004: single 'Don Juan'... (5 weken 'Nederlandse Mega Top 100')

- 2011: zomerhit 'Lekker Lekker In De Zon' (3FM Coen en Sander Show, Tros, Sterren.nl) Inmiddels meer dan 1,2 miljoen hits op You Tube.

- 2012: landelijk uitgeroepen tot 'Populairste feestband van Nederland'

- november 2013: megaevenement HIKERMIS, 15 jaar HIKE met verschillende bekende gastartiesten

Cover- en Nederpopband HIKE maakt zich door het hele land populair bij het publiek door o.a. muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire perfect te combineren in een wervelend optreden. HIKE speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek. Entertainment is hierbij altijd het sleutelwoord!

Een agenda met ruim 120 optredens per jaar maakt HIKE één van de populairste cover- en Nederpopbands van het land. Sterker nog, in december 2012 wordt HIKE officieel uitgeroepen tot 'Populairste feestband van Nederland' en ontvangt hiervoor een award!

In 2004 kwam de eerste single uit. Het 'feestnummer' 'Don Juan' stond maar liefst 5 weken lang in de 'Nederlandse Mega Top 100'. Hoogste notering nummer 48!

HIKE organiseerde al drie keer haar eigen evenement; HIKERMIS!  Ook dit bleek direct een groot succes! In 2008 is er een TV-documentaire  opgenomen rond de voorbereiding van het evenement. Deze tweedelige docu is uitgezonden op regionale TV-zenders. Ook is de docu te zien op onze site onder de link 'film'.

In de zomer van 2011 was de tweede single van HIKE een feit: 'Lekker Lekker in de zon!' Mede dankzij 3FM Coen en Sander Show en Tros/Sterren.nl wordt dit nummer een megasucces en HIKE breekt landelijk door! Volgens velen DE zomerhit van 2011! En inmiddels meer dan 1,2 miljoen hits op You Tube.

Dat smaakte naar meer...

In oktober 2011 verschijnt het tweede nummer 'Zullen we Zoenen', in december de apres ski hit 'Lekker in de sneeuw'  (ism met DJ Maurice), in mei 2012 de zomersingle 'Vakantievlinder' en in maart 2013 de single'Wakker'. Alle videoclips zijn te zien op You Tube.

Als klap op de vuurpijl wordt HIKE in december 2012 door het publiek en partyawards.nl uitgeroepen tot 'populairste feestband van Nederland'.

2013 staat in het teken van 15 jaar HIKE! Nieuwe singles en het mega evenement HIKERMIS op 2 november waarbij het eerste album gelanceerd zal worden en vele gastartiesten aanwezig zullen zijn. Kaarten  bestellen kan via deze website en alle Primera vestigingen in Nederland.

Veel airplay en landelijke radio en TV optredens zijn inmiddels een feit!

HIKE bestaat uit:
Arthur ter Voert: toetsen en zang
Willem Kossink: drums en zang
Michael Kock: gitaar en zang
Remco Wijnands: basgitaar, saxofoon en zang